Vivi's Diary eli Vivin päiväkirja

Minä olen Vivi ja tässä päiväkirjassa kerron tuokiokuvia elämästäni ja sen ensimmäisistä kuukausista. Minulla on henkilökohtainen toimittaja, joka kirjaa mielipiteeni; joissakin paikoissa häntä myös "isäksi" kutsutaan. Lisäksi olen palkannut käyttööni 24x7 catering-palvelun, jonka vastuuhenkilölle reklamoin säännöllisesti tarjoilun tasosta ja riittävyydestä. Tunnet hänet kenties muissa yhteyksissä "äitinä"....

sunnuntaina, maaliskuuta 19, 2006

Viel Spass at Spa...




Eli paljon iloa kylvyssä. Kylpeminen on suuri tapahtuma minunkin elämässäni. Johtuisiko siitä että pääsen sinne niin harvoin! Isä kylvettää mielellään ja kolmas kerta toden sanoi; nyt homma meni mielestäni jo jotenkin hyväksyttävästi.


Ensimmäisellä kerralla vesi oli kylmää, toisella se oli kuumaa ja kolmannella kerralla se oli täsmälleen 37-asteista. Ei veden lämmittämisen oikeaan lämpötilaan luulisi niin vaikeaa olevan - onhan niillä (äidillä ja isällä) lämpömittarikin, joka tuli äitiyspakkauksen mukana...Mutta vanhempien avuttomuudessa ei taida olla ylärajaa - totuus on tarua ihmeellisempää!

Kommentteja tähän postiin 0 kpl

Lähetä kommentti

<< Etusivu