Vivi's Diary eli Vivin päiväkirja

Minä olen Vivi ja tässä päiväkirjassa kerron tuokiokuvia elämästäni ja sen ensimmäisistä kuukausista. Minulla on henkilökohtainen toimittaja, joka kirjaa mielipiteeni; joissakin paikoissa häntä myös "isäksi" kutsutaan. Lisäksi olen palkannut käyttööni 24x7 catering-palvelun, jonka vastuuhenkilölle reklamoin säännöllisesti tarjoilun tasosta ja riittävyydestä. Tunnet hänet kenties muissa yhteyksissä "äitinä"....

keskiviikkona, maaliskuuta 15, 2006

Kuumetta veressä..

Tähän asti elämä on hymyillyt leveästi. Nyt sitten otetaan hieman takapakkia. Äitiin iski pöpö ja kuume. Ja kun äiti sairastaa, se pistää koko talouden täysin sekaisin! Minä tosin voin oikein hyvin, mutta äidin puolesta itken sympatiaitkua muutaman desibelin kovemmalla volyymilla.


Jokaisessa tiedostavassa perheessä hankitaan kirjahyllyyn vähintäänkin yksi tee-se-itse -opas, jonka avulla lapsenhoito on kuin silkkiä vaan. Niin, no meillä taitaa olla kaksi...kolme..no joo, neljä erilaista. Se vaan kummastuttaa, että sellaisesta teemasta "kun äiti sairastaa" ei mainita riviäkään. Äiti on kuitenkin primus motor ja pater noster ja panem et circenses ja alea jacta est et cetera. Siis koko homman kymppipelaaja, perhetalouden Zidenine Zidane. Homma siis hajoaa käsiin.


Lääkkeillä asian pitäisi kuitenkin korjaantua, nyt odottelemme että taudin kärki taittuu ja doping alkaa tehdä tehtävänsä.


PS. Taitaa niitä oppaita olla kaikkiaan kuusi (6!) kappaletta.

Kommentteja tähän postiin 2 kpl

  • Klo 16 maaliskuuta, 2006 10:09, Anonymous Anonyymi sanoi…

    No voi hyvänen aika miten söpö sie oot! Äitis ja isäs voip olla ylpeitä tekeleestään! Koitahan puhaltaa äippään terveitä puhalluksia, notta hän siitä tervehtyisi sinua kympillä palvelemaan ja palvomaan! :)

    K

     
  • Klo 23 maaliskuuta, 2006 09:06, Anonymous Anonyymi sanoi…

    Niinhän se on...

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu