Vivi's Diary eli Vivin päiväkirja

Minä olen Vivi ja tässä päiväkirjassa kerron tuokiokuvia elämästäni ja sen ensimmäisistä kuukausista. Minulla on henkilökohtainen toimittaja, joka kirjaa mielipiteeni; joissakin paikoissa häntä myös "isäksi" kutsutaan. Lisäksi olen palkannut käyttööni 24x7 catering-palvelun, jonka vastuuhenkilölle reklamoin säännöllisesti tarjoilun tasosta ja riittävyydestä. Tunnet hänet kenties muissa yhteyksissä "äitinä"....

keskiviikkona, huhtikuuta 19, 2006

Kelalta parempaa (?) palvelua

Kaikki tavallisimmat lapsiperheen etuudet ovat nyt mukana Kelan sähköisissä asiointipalveluissa. Pienten lasten vanhemmat voivat entistä kätevämmin tarkistaa henkilökohtaiset tukitietonsa verkossa. Myös vanhempainpäivärahojen laskentaohjelmaa on uudistettu.

Äitiys-, isyys- ja vanhempainrahan hakijat ovat voineet käydä katsomassa hakemuksensa henkilökohtaisia ratkaisu- ja maksutietoja kesäkuusta 2004 lähtien. Kelan sähköisiin asiointipalveluihin on nyt lisätty myös lasten kotihoidon tuki, yksityisen hoidon tuki, lapsilisä, äitiysavustus ja adoptiotuki.

Lapsiperhe-etuuksien hakija voi nyt internetissä selvittää, onko hänen hakemuksensa ratkaistu sekä mille ajalle ja kuinka paljon etuutta hänelle on myönnetty. Palveluun pääsee kirjautumaan verkkopankkitunnuksilla tai sähköisellä henkilökortilla.

Perheenlisäystä odottava voi myös arvioida internet-sivujen laskentaohjelmalla oman äitiys-, isyys- tai vanhempainrahansa määrän sekä sen maksukaudet. Myös sairauspäivärahan, kuntoutusrahan sekä erityishoitorahan määrästä voi tehdä

Kommentteja tähän postiin 0 kpl

Lähetä kommentti

<< Etusivu