Vivi's Diary eli Vivin päiväkirja

Minä olen Vivi ja tässä päiväkirjassa kerron tuokiokuvia elämästäni ja sen ensimmäisistä kuukausista. Minulla on henkilökohtainen toimittaja, joka kirjaa mielipiteeni; joissakin paikoissa häntä myös "isäksi" kutsutaan. Lisäksi olen palkannut käyttööni 24x7 catering-palvelun, jonka vastuuhenkilölle reklamoin säännöllisesti tarjoilun tasosta ja riittävyydestä. Tunnet hänet kenties muissa yhteyksissä "äitinä"....

keskiviikkona, heinäkuuta 18, 2007

Jouni kävi kylässä ison veden takaa


Jouni-setä kävi kylässä. Se asuu jossain jumalan selän takana missä aurinko paistaa ja tiet ovat leveitä. Sääliksi käy... Kiitos paljon hienoista farkuista, joissa voi kesäsateessa tepsutella! :) PS. osaa se vähän palloakin pelata...



Kommentteja tähän postiin 1 kpl

  • Klo 19 heinäkuuta, 2007 07:54, Anonymous Anonyymi sanoi…

    Ajatuksissa oli aluksi tietysti shortsit, mutta onneksi paikalliset realiteetit muistuivat viime hetkellä mieleen.

    Kiitos säälistä ja empatiasta; siihen ei kuitenkaan kannata uhrata liikaa voimavaroja, sillä ainakaan vielä eivät leveät tiet ahdista - sen suuremmin kuin että tuo auringonpaistekaan häiritsisi.

    Vivi osoitti anteliaan ja ystävällisen luonteensa, joskin kaikki esitellyt lelut oli pakko jättää paikoilleen, sillä matkulaukun tila piti säästää ruisleivälle, lakritsille ja salmiakille.

    ISO KIITOS siitä hetkestä, jonka aurinkoisen maan setä sai kanssanne viettää! Rattoisia hetkiä Pikku Kakkosen postia odotellessa!

    Jouni-setä & aurinkoisen maan tytöt

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu